MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Електронско плаќање

4 причини зошто да платиш електронски!

01

Нема повеќе редови по шалтери

01

Со електронското плаќање секогаш си прв во редот. Ти треба само интернет-пристап и од било каде може да ја платиш сметката.

02

Инстантна евиденција на уплата

02

Уплатата веднаш се регистрира! Доколку ти е исклучена услугата заради задоцнета уплата, системот автоматски ја активира по направеното електронско плаќање.

03

Едноставно и безбедно

03

Со неколку клика изврши ја уплатата. Потребна ти е сметката и било каква платежна картичка. Доволни ти се само 60 секунди за да ја извршиш трансакцијата.

04

Без банкарски провизии

04

Со електронското плаќање немате провизија. Истата ја плаќаме ние кон банките.

Брзо плаќање

Притисни на копчето подолу за само 60 секунди изврши го плаќањето на твојата фактура.

Неверојатно брзо

Потребни се само 60 секунди за да извршиш електронско плаќање на сметката. Погледни го видеото и увери се.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.