MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Анти-DDoS

Запрете ги нападите уште во првата минута

Анти-DDoS сервис на Неотел

Едноставен и ефикасен начин за заштита од големи DDoS напади со брзини и до 1 Tbps со цел обезбедување на континуитет на основното деловно работење на корисникот.

Добијте комплетно автоматизирано решение кое го филтрира сообраќајот од DDoS напади преку Интернет сервисот на Неотел.

Како функционира?

 • Запира DDoS напади со големи брзини (> 1 Tbps)
 • Го запира малициозниот сообраќај блиску до
  изворот на нападот.

Придобивки од Анти-DDoS

 • Ги спречува сите типови на напад - блиску до изворот на нападот и блиску до целта

 • Спречува DDoS напади со големи брзини (>1Tbps)

 • Без внесување на дополнителна латенција

 • Можност за комбинирање со други сервиси за заштита

 • Докажано функционално решение

 • 24/7 проактивна професионална поддршка

 • Известување за DDoS напади по sms и e-mail

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.