MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Електронска сметка

3 причини зошто да активираш електронска сметка!

01

Jа штитиш животната средина

01

Покрај тоа што се намалува уништувањето на дрвата заради правење на хартијата, со доставата на електронската сметка се намалуваат карбонските емисии при транспорт на сметките.

02

Инстантна достава

02

Сметката ја добивате веднаш по нејзиното генерирање. Доставата трае не повеќе од 1 час.

03

Брз и едноставен пристап

03

Сите сметки ќе може да ги пребарате брзо и едноставно во вашето електронско сандаче.

Плико (1)-04
Плико (1)-05
Плико (1)-03
Плико (1)-02
Плико (1)-05

Внеси ги твоите податоци и активирај веднаш електронска сметка.

    Со испраќањето на оваа порака потврдувам дека сум согласен во иднина месечните фактури за услугите од НЕОТЕЛ ДОО да ги добивам исклучиво по електронски пат на наведената електронска пошта.

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.