MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Оптички интернет

БРЗИНА ДО 300 Mbps

НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Fiber 50

Договор на 2 години
445ден. во првите 12 месеци
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 100

Договор на 2 години
595ден. во првите 12 месеци
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 300

Договор на 2 години
895ден. во првите 12 месеци
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Промоција! Промотивниот попуст на месечна претплата е за првите 12 месеци за договорот склучен со времетрање од 24 месеци на прикажаните пакети. По истекот на првите 12 месеци, месечната претплата се враќа на редовната. Промотивната понуда важи од 15.09.2023 – 31.10.2023.

Провери дали има оптика до твојот дом!

  Уживање без ограничување

  Бидете безгрижни и поврзете ги сите ваши уреди истовремено. Капацитетот на оптичкиот интернет ви го дозволува тоа.

  Ми треба брзо! најбрзо! супер брзо!

  Со оптички интернет брзината е секојдневие. Сменете ги навиките и пуканките и пијалокот земете ги пред да започнете да стримате или симнувате содржина.

  Видео содржина

  1GB видео = 20 сек.

  Слики/документи

  500 MB слики/док. = 13 сек.

  * пресметано со максимален проток на пакет Fiber 300

  Беспрекорно "gaming" искуство

  Бидете секогаш чекор пред останатите. Играјте онлајн на најдобрата конекција со најмал пинг.

  НЕ ЗАМИНУВАЈ!

  САКАШ ДА ПРОВЕРИМЕ ДАЛИ ИМА ОПТИКА НА ТВОЈАТА ЛОКАЦИЈА?

  ВНЕСИ ГИ ТВОИТЕ ПОДАТОЦИ И НИЕ ЌЕ ТЕ КОНТАКТИРАМЕ СО ИНФОРМАЦИЈА

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.