Известување за прекин на емитување на ТВ-канали

Почитувани, Ве информираме дека поради моментално не регулирани права за реемитување, каналите од групата Discovery (Animal Planet, Discovery channel, TLC, Travel Channel, Eurosport 1, Eurosport 2), од понеделник – 01 јануари 2023 ќе бидат недостапни. За сите дополнителни информации соодветно ќе бидете информирани. Со почит,НЕОТЕЛ ДОО Скопје