MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Audio striming

Bëhuni edhe më të pranishëm tek dëgjuesit tuaj me audio striming profesional që do t’i afrohet publikut tuaj në internet.

Bitrate Numri maksimal i dëgjuesve në një moment të njëjtë. 
100
200
300
400
500
64 kbps
1.490 den.
1.790 den.
1.990 den.
2.190 den.
2.490 den.
128 kbps
1.590 den.
1.890 den.
2.090 den.
2.290 den.
2.590 den.
256 kbps
1.690 den.
1.990 den.
2.190 den.
2.390 den.
2.690 den.
*Çmimet janë dhënë si parapagim mujor dhe nuk përfshijnë 18% TVSH. Të njëjtat janë dhënë për kontratë 1 vjeçare, si kohëzgjatje minimale e shërbimit. 
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.