MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

PËRVOJË MODERNE E TV-së

Shfrytëzo përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash.

TV PAJISJE ANDROID

TV pajisja u bë e zgjuar. Tani çdo televizor mund ta shndërrosh në mini kompjuter.

TELEVIZOR KUDO QË TË JESH

Instalo neoTV aplikacionin në smartfonin ose tabletin tënd dhe shiko TV kudo që të jesh.

Funksionalitete

Televizor interaktiv

  • Pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt
  • Kontroll prindëror i përmbajtjes
  • Kthim deri në 7 ditë mbrapa të përmbajtjeve të kanaleve nacionale
  • Kthim deri në 1 orë mbrapa të kanaleve të tjera

Mini kompjuter

  • Mundësi për lidhje me tastierën dhe mausin
  • Mundësi për instalimin e të gjitha aplikacioneve të Google Play Store

  • Kërkim në internet, përdorim të postës elektronike dhe mundësi të tjera

Media qendër

  • Mundësi për lidhje të disqeve të jashtme ose micro SD memori kartës

  • Qasje në galerinë e fotografive
  • Qasje në videot nga disqet e jashtme

Përmbajtja

I ndjekim trendet dhe punojmë vazhdimisht në zbulimin e përmbajtjeve të reja interesante. Në listën e kanaleve krahas kanaleve nacionale janë përfshirë edhe kanalet e huaja më të ndjekura.

Argëtim pa kufi

E bazuar në Android™ platformën, pajisja e neoTV mundëson instalimin e të gjitha aplikacioneve që i përdorni edhe në celularin ose tabletin tuaj.

armnphone_stretched

TV kudo që të jeni!

Instalo aplikacionin neoTV dhe ndiq sport, seri dhe filma kudo që të keni qasje në internet.

TV pajisje

Android™ TV pajisje bashkëkohore me dizajn elegant. Dimensione të vogla të cilat mundësojnë manipulim të lehtë me të njëjtin. Pajisje që mundëson instalimin e të gjitha aplikacioneve edhe në celularin dhe tabletin tuaj si dhe mundësi për kyçjen e pajisjeve periferike plotësuese.

Android™ 6.0 Marshmallow

Quad Core ARM Cortex-A53 2.0GHz

2G DDR3

Mali 450 GPU @ 750MHz

RJ 45 10/100M Ethernet

SD Slot: Max 32 GB

USB 2.0 x 2 ,mbështetje për Mobile HDD, maus dhe tastierë pa kabllo

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.