MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Fatura elektronike

3 arsye pse të aktivizosh faturë elektronike!

01

E mbron ambientin jetësor

01

Përveç që zvogëlohet shkatërrimi i drunjve për prodhimin e letrës, me dërgimin e faturës elektronike zvogëlohen edhe emetimet e karbonit gjatë transportit të faturave.

02

Dorëzim i menjëhershëm

02

Faturën e pranoni menjëherë pas gjenerimit të saj. Dorëzimi zgjat jo më shumë se 1 orë.

03

Qasje e shpejtë dhe e thjeshtë

03

Të gjitha faturat do të mund t’i kërkoni shpejtë dhe lehtë në kutinë tuaj postare elektronike.

Плико (1)-04
Плико (1)-05
Плико (1)-03
Плико (1)-02
Плико (1)-05

Shkruaj të dhënat tënde dhe aktivizo menjëherë faturën elektronike.

    Со испраќањето на оваа порака потврдувам дека сум согласен во иднина месечните фактури за услугите од НЕОТЕЛ ДОО да ги добивам исклучиво по електронски пат на наведената електронска пошта.

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.