MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Hosting i përbashkët

Hostingu i përbashkët paraqet hosting të serverit të cilin e ndani me përdorues të tjerë, ku nuk keni qasje administruese deri tek serveri. Si shërbim është i përshtatshëm për numrin më të madh të ueb faqeve personale si dhe ueb faqe të vogla korporatave.

Hosting i përbashkët i serverit Windows/Linux

Për hosting në serverët Linux hostohen ueb aplikacionet e bëra në PHP, ndërsa serverët Windows në gjuhën programore ASP.

WEB 3

199 DEN. muaj
 • 3 GB web host hapësirë
 • Trafik mujor pakufi
 • 5 x email kuti postare me 1GB**
 • Regjistrim falas për domain
 • 1 x domain

WEB 25

499 DEN. muaj
 • 25 GB web host hapësirë
 • Trafik mujor pakufi
 • 15 x email kuti postare me 1GB**
 • Regjistrim falas për domain
 • 1 x domain

WEB 40

899 DEN. muaj
 • 40 GB web host hapësirë
 • Trafik mujor pakufi
 • 20 x email kuti postare me 1GB**
 • Regjistrim falas për domain
 • 1 x domain

* Çmimet janë për kontratë 2 vjeçare dhe janë pa TVSH. Rinovimi i domenit paguhet sipas çmimores zyrtare.

Të gjitha pakot përfshijnë

 • SMTP/POP/IMAP
 • UEB ADMINISTRATË DHE UEB QASJE
 • BACKUP I UEB FAQES
 • FIREWALL MBROJTJE
 • 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE
 • REGJISTRIM FALAS NË DOMEN

Informata plotësuese për e-postën e përfshirë në ueb hosting pakot

 • Smtp/pop3/IMAP (përfshin edhe SSL qasje) paraqet qasje të lejuar përmes protokolleve të caktuara pa asnjë kufizim, me mundësi për vendosjen e komunikimit të koduar me serverin.
 • Ueb qasje në e-postën Tuaj përmes interfejsit modern AJAX.
 • Administrim përmes ueb interfejsit ku mund të shtohen, fshihen dhe rregullohen llogaritë e përdoruesve. Ka mundësi për rregullim të grupeve dhe filtra për përdoruesit.
 • Përdoruesi mund të kyçë kuti shtesë me pagim mujor në përputhje me performancat e pakos të cilën e shfrytëzon. Nëse dëshiron kuti plotësuese me performanca më të mëdha duhet të migrojë me shërbimin në ndonjë nga pakot më të avancuar dhe të blerë së paku 10 adresa.
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.