MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Internet Optik + neoTV

TElEVIZION INTERAKTIV

Shfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash.

MË SË SHUMTI SPORT NË NEOTV

Shiqoni të gjitha ndeshjet sportive më të popullarizuara kur të dëshironi me fotografi të kristaltë në HD.

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps

TV pajisje që mundëson qasje në një numër të madh të aplikacioneve dhe e shndërron televizorin në mini kompjuter.

INTERNET I PAKUFIZUAR

Instalo neoTV aplikacionin në smartfonin ose tabletin tënd dhe ndiq TV kudo që të jesh.

neoTrio 50

Kontratë 2 vjeçare
1.490ден. në muaj
 • Deri në 103 TV kanale (59 HD)
 • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë
 • Sport Klub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 100

Kontratë 2 vjeçare
1.990ден. në muaj
 • Deri në 103 TV kanale (56 HD)
 • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë
 • Sport Klub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 300

Kontratë 2 vjeçare
2.990ден. në muaj
 • Deri në 106 TV kanale (59 HD)
 • Arena Premium (1, 2, 3) të përfshirë
 • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë
 • Sport Klub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

ARGËTIM I PAKUFIZUAR NË SHTËPINË TUAJ ME INTERNET OPTIK DHE NEOTV

 • neoTV – televizion interaktiv

  Kënaquni me përmbajtjet e shumta dhe pauzoni, ktheni dhe incizoni programin e drejtpërdrejt kur të dëshironi. Bëjeni televizorin tuaj “smart”.

 • Punë nga shtëpia / Mësim online

  Me internet optik puna juaj nuk do të “ngecë”, pasi fëmija juaj në momentin e njëjtë ndjek mësim online ose shikon video në internet.

 • Video striming

  Tani nuk është problem nëse më shumë anëtarë të familjes shikojnë video në internet njëkohësisht. Internet shpejtësia është e mjaftueshme për të gjithë!

 • Gejming

  Për të luajtur online pa pengesa ju nevojitet lidhje stabile me “lago” minimale. Prandaj gejmerët më të njohur zgjedhin internet optik.

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon qasje moderne të ndjekjes së televizionit. NeoTV mundëson pikërisht këtë. Përveç që mundëson të gjitha përparësitë, si pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt, duke kyçur udhëzues elektronik të programeve, neoTV të gjitha këto përfitime i ofron nga çdo pajisje dhe kudo që ka internet.

Më duhet shpejt! Shumë shpejt! Super shpejt!

Me internet optik shpejtësia është përditshmëri. Ndryshoni shprehitë dhe tani kokoshkat dhe pijen merrini para se ta lëshoni ose të shkarkoni përmbajtjet.

Video përmbajtje

1GB video = 20 sek.

Fotografi/dokumente

500 MB Fotografi/dok. = 13 sek.

* Llogaritur me rrjedhë maksimale të pakos Fiber 300

Kënaqësi pa kufizime

Mos u shqetësoni dhe lidhini të gjitha pajisjet tuaja njëkohësisht. Kapaciteti i internetit optik ju a mundëson këtë.

Përvojë e paparë “gaming-u”

Qëndroni çdo herë një hap para të tjerëve. Luani online me lidhjen më të mirë me ping-un më të vogël.

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.