MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

IP TRANZIT (WHOLESALE)

IP rrjet i lidhur dendur

Sot interneti cilësohet si më kualitativ nëse në vete përmban lloje të ndryshme të përmbajtjeve, të siguruara përmes lidhjes së rrjeteve me performanca të larta, në dispozicion të shfrytëzuesve në mënyrë të lehtë, efektive dhe të leverdishme. Për këtë qëllim NEOTEL dizajnon dhe ndërton IP rrjetin më të madh, stabil dhe të dendur në rajon (IPV4/IPV6) dhe është përzgjedhja më e shpeshtë e operatorëve për IP trafik evropian. IP shërbimi transit i përshtatshëm për shitje me shumicë, paraqet IP miks të dizajnuar special për operatorë, ISP provajderë, Kontent operatorë, përmes të cilëve mund t’ju sigurojnë përdoruesve të tyre final, internet me cilësi të lartë me përmbajtje të ndryshme dhe përmes rrugëve më të shkurtra. 

Директни и редундантни врски

Lidhje të drejtpërdrejta dhe redundante

Neotel ka lidhje të drejtpërdrejta dhe redundante me Tier 1 operatorë nga disa pika të ndryshme (Teliasonera), prani të drejtpërdrejtë në Internet Exchange qendrat më të mëdha në Evropë DE-CIX, VIX, AMS-IX, prani fizike me pajisje aktive në data qendrën më të madhe në Bullgari “Telepoint Sofje”, piring të drejtpërdrejt me Google, Facebook, Akamai, Limelight Networks, OVH SAS, Netflix, Edgecast, Cloudflare, Microsoft, Hurricane Electric, BiX.bg, B-IX (Balkan Internet exchange) GR-IX-Greek Content, NL-ix -Netherland Content etj, piring të drejtpërdrejt me Tier 2 operatorë, inter konekcione të drejtpërdrejta me ISP operatorët e vendit dhe operatorët kabllovik dhe me operatorët e vendeve fqinje (Shqipëri, Kosovë, Greqi, Serbi, Bullgari) dhe ngjashëm.

Побарајте дополнителни информации

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.