MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Lidhje përmes linjave të huazuara

Mundësojmë zgjidhje të sigurt, fleksibile dhe rentabile, të ndërtuar për të plotësuar nevojat e klientëve të tyre. Rrjeti ynë (DWDM dhe IP/MPLS) është ndërtuar në infrastrukturë optike në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Shkup dhe qytetet tjera më të mëdha.

Portfoli i linjave të huazuara private:

 • TDM Kombëtare dhe ndërkombëtare të bazuara në linja të huazuara (SDH dhe PDH); 
 • Enternet linja private kombëtare dhe ndërkombëtare (EoSDH, ЕоMPLS); 
 • Gjatësi vale kombëtare dhe ndërkombëtare   (2.5G, 10G, 100G Wavelength)

Cilësia e shërbimit

Me ndihmën e teknologjisë moderne mundësojmë opcine të shumta (128 Kbps – 100 Gbps), në përputhje me kompaninë dhe për tregun me shumicë. Me shfrytëzimin përmes rrjetit të Neotel në Maqedoni, si dhe përmes shumëllojshmërisë të interkonekcioneve ndërkombëtare, mundësojmë nivel të lartë të shërbimit (SLA) për shërbime të mbrojtura dhe jo të mbrojtura.

Rrjet kombëtar kurizor optik dhe lidhje ndërkombëtare

Lidhje ndërkombëtare

POP më i madh ndërkombëtar i Neotel gjendet në Telepoint, Sofje, Republika e Bullgarisë dhe është i lidhur me rrjetin e Neotel në Maqedoni dhe rajon përmes rrjetit DWDM me kapacitete të mëdha në dispozicion. 

Për realizimin e shërbimeve ndërkombëtare dhe interkonekcioneve, gjithashtu i shfrytëzojmë pikat tona të pranisë në një nga qendrat inter konektuese më të mëdha evropiane- Frankfurt (Equnix FRA5), si dhe në Vjenë (Interxion). Pika e re e pranisë me pajisje aktive në data qendrën më të madhe TELEPOINT në Sofje, Republika e Bullgarisë. Inter konekcione ekzistuese ndërkombëtare:  

Inter konekcione ekzistuese ndërkombëtare:

 • me Serbinë
 • me Bullgarinë
 • me Shqipërinë
 • me Greqinë
 • me Kosovën 

Побарајте дополнителни информации

Оставете ни ги вашите податоци или контактирајте ги нашите продажни консултанти на 02/55 11 188.​

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.