MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

NEOTRIO 20

Internet pa kabllo + neoTV

1.290ден./muaj me TVSH

Karakteristikat

Televizion

 • Deri në 93 kanale të përfshira (50 HD)
 • Android™ TV pajisje me qasje në Google Play
 • neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet)
 • neoTV në kompjuterin tuaj
 • 6 orë hapësirë për incizim të programit live

Интернет

 • Shpejtësi deri në 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)*
 • 1000GB internet trafik i përfshirë
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP adresë dinamike

Telefoni

 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL
 • Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas
 • Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas
 • Intervali i tarifimit në 1 minutë sipas çmimeve të rregullta
 • Transferim i numrit – falas

Zgjidh TV pako plotësuese

Balkan +

99 den./muaj

Tring

Tring Basic - 150 den./muaj
Tring Total - 250 den./muaj

Koncept bashkëkohor
i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon edhe qasje moderne në ndjekjen e televizionit. NeoTV mundëson pikërisht këtë. Jo vetëm që i mundëson të gjitha përparësitë si pauzim, kthim dhe inçizim të programit live, duke përfshirë edhe udhëzues elektronik të programit, neoTV të gjitha këto benefite i ofron në të gjitha pajisjet dhe çdo kund ku ka internet.

E përfshirë në të gjitha parapagesat

NEOTV NË 2 SMART PAJISJE​

Me instalimin e aplikacionit neoTV abonenti mund të ndjekë TV çdo kund ku ka qasje interneti.

TV PAJISJE ANDROID

TV pajisje që mundëson qasje në një numër të madh të aplikacioneve dhe e shndërron televizorin në mini kompjuter.

INSTALIM FALAS

Abonenti e merr pajisjen gjatë nënshkrimit të kontratës dhe menjëherë mund ta instalojë dhe ta shfrytëzojë shërbimin.

BISEDA FALAS

Me të gjitha pakot fitoni biseda të pakufizuara falas në rrjetin e Neotel.

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

Pajisje

Jaton JT3300V LTE Antenë

Android™ - TV PAJISJE

Si të bësh porosi?

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko Këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Ju duhen informata plotësuese?

Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin sa më të shkurtër.

  Pyetje të parashtruara shpesh (PPSH)

  Për sa kohë bëhet instalimi i shërbimeve?

  Për çdo lokacion është ndryshe, por mesatarisht instalimi i pakove optike zgjat rreth 15 ditë pune.

  Si bëhet instalimi?

  Nëse në objektin tuaj nuk ka infrastrukturë të Neotel-it, atëherë ekipet tona e vendosin. Zakonisht kablloja optike hyn në shtëpinë tuaj përmes shpuarjes së murit në afërsi të derës hyrëse dhe kablloja kalon deri në pikën e duhur, zakonisht pran pajisjes së televizorit. Ekipet janë të obliguara të punojnë me profesionalizëm maksimal dhe pas përfundimit të aktiviteteve ta kthejnë në gjendjen fillestare. Gjithsesi vendosja e infrastrukturës është në barë të operatorit.

  A duhet të bëhet pagesë për instalimin e shërbimit?

  Me kontratë 2 ose 1 vjeçare nuk duhet të bëhet pagesë për instalim ndërsa me kontratë për kohë të pacaktuar duhet bërë pagesë prej 1490 den.

  Në cilën mënyrë bëhet kyçja?

  Bëhet fjalë për instalim me kabllo optike, e cila përmes fijeve optike, më së shpejti transferon të dhënat dhe ofron internet shumë të shpejtë dhe stabil për dallim nga çdo mënyrë tjetër e kyçjes. Ekipet tona të angazhuara për instalim, do ta kryejnë të njëjtin në mënyrën më profesionale dhe do të vendosin ruter në lokacionin për të cilin do të vendosni.

  A është internet-trafiku i pakufizuar?

  Internet trafiku është i kufizuat në 1TB (1000GB), pas tejkalimit të të njëjtit shpejtësia zvogëlohet në 2Mbps. Mesatarisht, përdoruesit shpenzojnë rreth 200-300GB në muaj kështu që këto 1000 GB praktikisht paraqesin trafik të pakufizuar.

  A është shpejtësia e internetit konstante?

  Shpejtësia e internet qasjes nuk është e garantuar dhe e njëjta mund të varet nga më shumë faktorë siç janë: fuqia e sinjalit, numri i shfrytëzuesve që e shfrytëzojnë në momentin e dhënë, shpejtësia e ueb faqes në të cilën surfoni, ngarkesa e rrjetit të internetit, konfiguracioni i pajisjes përmes së cilës kyçet abonenti dhe faktorë të tjerë.

  A është e mirë lidhja për online gejming të mirë?

  Kur flasim për internet stabil dhe të shpejtë ne i rekomandojmë pakot optike të cilat ofrojnë kualitet më të mirë të shërbimit dhe të përshtatshme për online gejming.

  Çfarë është e nevojshme që të lidhet kontrata?

  Duhet të vini në sallonin tonë ose tek ndonjë nga partnerët tanë të shitjes dhe me vete të keni letërnjoftim dhe faturë të rrymës ose ujit që të vërtetoni adresën në të cilën duhet të instalohet shërbimi.

  A mund të ndërpritet para kohe shërbimi?

  Shërbimi mund të ndërpritet nëse nuk plotësohet ajo që ju është garantuar nga Neotel-i  ose në rast se dëshironi ta ndërprisni para kohe paguhen penallti në varësi nga periudha e mbetur deri në skadimin e kontratës.

  A ka test periudh?

  Për fat të keq, Neotel nuk ofron test periudhë të shërbimeve. Ne konsiderojmë që interneti optik të cilin e ofrojmë ka një kualitet të lartë dhe deri tani nuk kemi pasur ankesa nga ana e përdoruesve në lidhje me kualitetin e këtij shërbimi.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.