OFFICE FIBER 200

Internet optik simetrik

 • 2 Vitе
 • 1 Vit

1.990 dеn./ pa 18% TVSH

2.348,20 den me 18% TVSH
Pa harxhime për instalim

2.190 dеn./ pa 18% TVSH

2.548,20 den me 18% TVSH
Pa harxhime për instalim

Karakteristikat

Internet

 • Shpejtësi deri në 200 Mbps/200 Mbps (download/upload)*
 • Internet- trafik i pakufizuar **
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP adresë dinamike

 • Telefoni

 • IP Centrex qendër virtuale e përfshirë - deri në 3 lokale
 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL
 • Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas
 • Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas
 • Intervali i tarifimit në 1 minutë sipas çmimeve të rregullta
 • Transferim i numrit – falas
 • Televizion

 • Mundësi për aktivizimin e televizionit me pagesë shtesë ***
 • Deri në 80 kanale të përfshira (32 HD) kanale
 • Android™ TV pajisje me qasje në Google Play
 • neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet)
 • neoTV në kompjuterin tuaj
 • 6 orë hapësirë për incizim të programit live

 • Web hosting/E-mail

 • 1 GB hapësirë disku
 • 10 kuti postare elektronike

 • *Shpejtësia e internetit është simetrike, por nuk garantohet, e siguruar përmes “piont to multipoint” rrjetit optik, varet nga më shumë faktorë si: numri i përdoruesve që e përdorin për momentin, shpejtësia e web faqes të cilën e shfletoni, ngarkesa e internet rrjetit global, konfiguracioni i pajisjes të cilën e shfrytëzon përdoruesi dhe faktorë të tjerë. Nëse nuk mund të arrihet shpejtësia e linjës e definuar në pako, NEOTEL është i obliguar që të dërgojë shpejtësinë më të lartë të mundshme, gjatë së cilës shpejtësia minimale e transferimit të të dhënave (download/upload) nuk do të jetë më e ulët se mesatarja, në 95% të kohës gjatë një muaji, në rastet kur nuk është tejkaluar internet trafiku i përfshirë. Shpejtësia minimale ka të bëjë me shpejtësinë pas tejkalimit të internet trafikut të përfshirë.

  **Për shfrytëzimin e internet trafikut, vlen fer politika e 1T, pas tejkalimit të tij, shpejtësia zvogëlohet në 10/10 Mbps.

  Internet trafiku shtesë nuk paguhet.

  ***Në pakot ka mundësi për lidhje të  neoTV, me pagesë shtesë.

  • Tarifa për intervenim në terren për mënjanimin e defektit të shkaktuar nga parapaguesi – në varësi nga harxhimet reale
  • Çmimi për relokim – në varësi nga harxhimet reale
  • Kanal shtesë për IP Centreks – 150 den. + 18% TVSH, link i IP Centreks shërbimit.

  E përfshirë në të gjitha parapagesat

  WIFI RUTER I PËRFSHIRË

  Gjatë instalimit të shërbimit fitoni WiFi ruter për lidhje pa kabllo të pajisjeve.

  TARIFIMI PËR SEKONDË

  Me tarifimin e bisedave për sekondë do të arrini t’i zvogëloni shpenzimet për biseda deri në 30%.

  24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

  Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

  INSTALIM FALAS

  Për të gjitha kontratat e lidhura në 2 ose 1 vit instalimi është falas.

  BISEDA FALAS

  Me të gjitha pakot fitoni biseda të pakufizuara falas në rrjetin e Neotel.

  Ju duhet neoTV në zyrë?

  Nëse ju duhet televizion në zyrën tuaj, aktivizoni neoTV dhe shfrytëzoni të gjitha funksionalitetet e televizionit interaktiv.

  IP adresë statike

  Ju duhet IP adresë statike?

  Оставете ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме за дополнителни информации.

   Pajisje

   ZTE ZXHN F660 PON ONT

   Si të bësh porosi?

   Pika të shitjes

   Pika të shitjes

   Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
   Kliko këtu

   Porosi përmes telefonit

   Porosi përmes telefonit

   Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve!
   02/ 55 11 155

   Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!