MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

OFFICE FIBER 300

Internet optik simetrik

3.190 dеn./ pa 18% TVSH

3.528,20 den me 18% TVSH
Pa harxhime për instalim

3.190 dеn./ pa 18% TVSH

3.764,20 den me 18% TVSH
Pa harxhime për instalim

Karakteristikat

Internet

 • Shpejtësi deri në 300 Mbps/300 Mbps (download/upload)*
 • Internet- trafik i pakufizuar **
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP adresë dinamike

 • Telefoni

 • IP Centrex qendër virtuale e përfshirë - deri në 3 lokale
 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL
 • Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas
 • Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas
 • Intervali i tarifimit në 1 minutë sipas çmimeve të rregullta
 • Transferim i numrit – falas
 • Televizion

 • Mundësi për aktivizimin e televizionit me pagesë shtesë ***
 • Deri në 80 kanale të përfshira (32 HD) kanale
 • Android™ TV pajisje me qasje në Google Play
 • neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet)
 • neoTV në kompjuterin tuaj
 • 6 orë hapësirë për incizim të programit live

 • Web hosting/E-mail

 • 1 GB hapësirë disku
 • 10 kuti postare elektronike

 • E përfshirë në të gjitha parapagesat

  WIFI RUTER I PËRFSHIRË

  Gjatë instalimit të shërbimit fitoni WiFi ruter për lidhje pa kabllo të pajisjeve.

  TARIFIMI PËR SEKONDË

  Me tarifimin e bisedave për sekondë do të arrini t’i zvogëloni shpenzimet për biseda deri në 30%.

  24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

  Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

  INSTALIM FALAS

  Për të gjitha kontratat e lidhura në 2 ose 1 vit instalimi është falas.

  BISEDA FALAS

  Me të gjitha pakot fitoni biseda të pakufizuara falas në rrjetin e Neotel.

  Ju duhet neoTV në zyrë?

  Nëse ju duhet televizion në zyrën tuaj, aktivizoni neoTV dhe shfrytëzoni të gjitha funksionalitetet e televizionit interaktiv.

  IP adresë statike

  Ju duhet IP adresë statike?

  Оставете ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме за дополнителни информации.

   Pajisje

   ZTE ZXHN F660 PON ONT

   Si të bësh porosi?

   Pika të shitjes

   Pika të shitjes

   Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
   Kliko këtu

   Porosi përmes telefonit

   Porosi përmes telefonit

   Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve!
   02/ 55 11 155

   Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.