MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

OFFICE FIX 50

VDSL Internet

1.690
ден./мес. без ДДВ

1.994,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

1.890
ден./мес. без ДДВ

2.230,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

1.990
ден./мес. без ДДВ

2.348,20 ден со вклучен ДДВ
Без трошок за инсталација

Karakteristikat

Internet

  • Shpejtësi deri në 50 Mbps/10 Mbps (download/upload)*
  • 2000GB internet trafik i përfshirë
  • WiFi ruter i përfshirë
  • IP adresë dinamike

  • Telefoni

  • IP Centrex qendër virtuale e përfshirë - deri në 3 lokale
  • Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL
  • Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas
  • Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas
  • Intervali i tarifimit në 1 minutë sipas çmimeve të rregullta
  • Transferim i numrit – falas
  • Televizion

  • Mundësi për aktivizimin e televizionit me pagesë shtesë ***
  • Deri në 80 kanale të përfshira (32 HD) kanale
  • Android™ TV pajisje me qasje në Google Play
  • neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet)
  • neoTV në kompjuterin tuaj
  • 6 orë hapësirë për incizim të programit live

  • E përfshirë në të gjitha parapagesat

    WIFI RUTER I PËRFSHIRË

    Gjatë instalimit të shërbimit fitoni WiFi ruter për lidhje pa kabllo të pajisjeve.

    TARIFIMI PËR SEKONDË

    Me tarifimin e bisedave për sekondë do të arrini t’i zvogëloni shpenzimet për biseda deri në 30%.

    24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

    Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

    INSTALIM FALAS

    Për të gjitha kontratat e lidhura në 2 ose 1 vit instalimi është falas.

    BISEDA FALAS

    Me të gjitha pakot fitoni biseda të pakufizuara falas në rrjetin e Neotel.

    Ju duhet neoTV në zyrë?

    Nëse ju duhet televizion në zyrën tuaj, aktivizoni neoTV dhe shfrytëzoni të gjitha funksionalitetet e televizionit interaktiv.

    Si të bësh porosi?

    Pika të shitjes

    Pika të shitjes

    Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
    Kliko këtu

    Porosi përmes telefonit

    Porosi përmes telefonit

    Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve!
    02/ 55 11 155

    Ju duhen informata plotësuese?

    Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin sa më të shkurtër.

      small_c_popup.png

      Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.