MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Zgjidhni pako ideale për
nevojat tuaja

SHPEJTËSI DERI NË
300 Mbps

INTERNET I PAKUFIZUAR

tab

QASJE SIMETRIKE

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Office Fiber 100

Kontratë 2 vjeçare.
1.590 DEN. muaj
 • Deri Në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP Centrex - deri në 3 lokale
 • Pa limit në rrjetin e Neotel
 • Tarifimi për sekondë
 • Hosting pako e përfshirë

Office Fiber 200

Kontratë 2 vjeçare.
1.990 DEN. muaj
 • Deri Në 200 Mbps / 200 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP Centrex - deri në 5 lokale
 • Pa limit në rrjetin e Neotel
 • Tarifimi për sekondë
 • Hosting pako e përfshirë

Office Fiber 300

Kontratë 2 vjeçare.
2.990 DEN. muaj
 • Deri Në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP Centrex - deri në 5 lokale
 • Pa limit në rrjetin e Neotel
 • Tarifimi për sekondë
 • Hosting pako e përfshirë

Internet qasje simetrike

Nëse keni më shumë kompjuterë të lidhur në rrjet, është shumë e rëndësishme të keni internet cilësor me shpejtësi të lartë dhe simetrike. Lidhja cilësore do t’ju mundësojë internet lidhje të shkëlqyer me shfrytëzim maksimal të resurseve.

Qendër virtuale telefonike

Kurseni në shpenzime për qendër telefonike dhe aktivizoni atë virtuale të cilën si promocion e fitoni me pakot e reja optike.

Tarifimi për sekondë

Për dallim nga tarifimi për minutë ne paguajmë për sekondë. Çdo bisedë paguhet aq sa keni biseduar.

50%

FATURA MË TË ULËTA

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.