MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Pagim elektronik

4 arsye pse të paguani në mënyrë elektronike!

01

Nuk ka më radhë nëpër sportele

01

Me pagim elektronik çdo herë je i pari në resht. Të duhet vetëm qasje në internet dhe nga kudo mund ta paguash faturën.

02

Evidentim i menjëhershëm i pagimit

02

Pagesa regjistrohet menjëherë! Nëse të është ndërprerë shërbimi për shkak të vonesës në pagesë, sistemi do ta aktivizojë automatikisht pas pagimit elektronik.

03

Thjesht dhe sigurt

03

Bëj pagimin me disa klikime. Të nevojitet fatura dhe çfarë do lloj kartë bankare. Mjaftojnë vetëm 60 sekonda për ta bërë transaksionin.

04

Pa provizion bankar

04

Me pagim elektronik nuk keni provizion. Të njëjtën e mbulojmë ne ndaj bankës.

Pagim i shpejtë

Shtyp butonin më poshtë dhe për vetëm 60 sekonda paguaj faturën tënde.

Jashtëzakonisht shpejt

Ju duhen vetëm 60 sekonda për të kryer pagim elektronik të faturës. Shikoje videon dhe bindu.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.