MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Zgjidhni pako ideale për
kompaninë tuaj

TRANSFERIM INASTANT

INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË

Mundësi për
IP adresë statike

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Office Net 20

Kontratë 2 vjeçare.
1.290 DEN. muaj
 • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Mundësi për IP adresë statike
 • Telefoni fikse PSTN – deri në 2 linja
 • Tarifimi për sekondë
 • Pa limit në rrjetin e Neotel

Office Net 30

Kontratë 2 vjeçare.
1.590 DEN. muaj
 • Deri Në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Mundësi për IP adresë statike
 • Telefoni fikse PSTN – deri në 2 linja
 • Tarifimi për sekondë
 • Pa limit në rrjetin e Neotel

Office Fix 50

Kontratë 2 vjeçare.
1.690 DEN. muaj
 • Deri Në 50 Mbps / 10 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Mundësi për IP adresë statike
 • Telefoni fikse PSTN – deri në 2 linja
 • Tarifimi për sekondë
 • Pa limit në rrjetin e Neotel

Instant internet kur të dëshironi

Përparësia e LTE internetit pa kabllo është aktivizimi i menjëhershëm, i cili për dallim nga teknologjitë tjera është shumë i shpejtë. Pas lidhjes së kontratës ekipi ynë vjen ditën e ardhshme të punës që të aktivizojë shërbimin.

15-16-20-83-1-01_new

Nuk ke optikë nuk ke problem

Në rajonin tënd nuk ka optikë? Kontrolloni VDSL pakot e internetit dhe fitoni internet me shpejtësi të lartë përmes linjës standarde të telefonit.

Ju duhen informata plotësuese?

Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin sa më të shkurtër.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.