MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Pako të tjera + TV

TELEVIZION INTERAKTIV

INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

neoTrio 20

Kontratë 2 vjeçare
1.090ден. muaj
 • Deri në 98 TV kanale (55 HD)
 • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë
 • Sport Klub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 30

Kontratë 2 vjeçare
1.149ден. muaj
 • Deri në 109 TV kanale (54 HD)
 • Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë
 • Tring Total & Sport Klub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri Në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 50/10

Kontratë 2 vjeçare
1.490ден. muaj
 • Deri në 104 TV kanale (56 HD)
 • Sport Klub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri Në 50 Mbps / 10 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Promocioni vlen vetëm për përdorues privat dhe është i vlefshëm për kontrata prej 24 muaj, të cilat do të lidhen nga 25.11.2023 deri në 15.01.2024. Parapagimi promocional vlen për gjithë kohëzgjatjen e kontratës. Pas skadimi të kontratës, çmimi ndryshon në përputhje me listën zyrtare të çmimeve të NEOTEL.

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon qasje moderne të ndjekjes së televizionit. NeoTV mundëson pikërisht këtë. Përveç që mundëson të gjitha përparësitë, si pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt, duke kyçur udhëzues elektronik të programeve, neoTV të gjitha këto përfitime i ofron nga çdo pajisje dhe kudo që ka internet.

Instant internet kur të dëshironi

Lidhni ruterin pa kabllo në rrymë dhe filloni të shfrytëzoni internetin menjëherë. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

15-16-20-83-1-01_new.png

Nuk ke optikë nuk ke problem

Në rajonin tënd nuk ka optikë? Kontrolloni VDSL pakot e internetit dhe fitoni internet me shpejtësi të lartë përmes linjës standarde të telefonit.

Ju duhen informata plotësuese?

Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin më të shkurtër të mundshëm.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.