MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Qasje e deduktuar interneti përmes linjës së huazuar optike
(Point to Point)​

Lidhje

 • Infrastrukturë optike individuale
 • Qasje simetrike (download/upload) me shpejtësi prej 0,5 Мbit/s deri në 100 Мbit/s
 • Trafik të pakufizuar

 • IP adresa statike

 • Të përfshira në kuadër të pakos

 • Mbështetje

 • Mbështetje teknike 24-orëshe
 • Monitorim i trafikut të internetit
 • Performanca të garantuara për vonesë (Round trip)
 • Kontratë për nivelin e shërbimit (SLA)
 • Mbështetje plotësuese sigurie

 • E-mail

 • E-mail internet adresa të përfshira në kuadër të pakos.

 • Internet lidhje e sigurt

  Kompanitë e suksesshme kanë nevojë për komunikimit të thjeshtë interneti me klientët, partnerët, të punësuarit, mbështetje interneti për funksionimin e sistemeve dhe aplikacioneve, të cilat njëherësh edhe e ndihmojnë edhe e lehtësojnë punën në tërësi. Si mbështetje për mënyrë të sigurt, të fuqishme dhe të besueshme për zhvillimin e kompanisë Tuaj, ju duhet internet lidhje e shpejtë dhe cilësore, me qasje 24 orëshe, pa ndërprerje, që do t’ju mundësojë të keni shkëmbim të vazhdueshëm të informatave me të cilat do të mund t’ju përkushtoheni cilësisë të shërbimeve dhe produkteve Tuaja lehtë dhe shpejtë.

  Qasje në shërbime

  Shërbimet e internetit që i ofron NEOTEL njihen për cilësinë superiore, që është rezultat i infrastrukturës teknologjike të kompanisë të bazuar në pajisje me renome të lartë. Ato përbëhen nga përzierje e upstrim Operatorëve Tier 1 dhe Tier 2, si dhe nga një numër i madh i piring lidhjeve, të cilat kompania i ka me piring qendrat më të njohura në Evropë. Qasja e lartë e shërbimeve të internetit është si rezultat i numrit të madh të lidhjeve ndërkombëtare, të cilat janë të pavarura, duke mundësuar 100% qasje të shërbimit. Qasja e deduktuar e internetit (DIA) ofron komunikim të vazhdueshëm point-to-point dhe lidhje të deduktuar simetrike dhe fizike nga shfrytëzuesi afarist deri te NEOTEL.

  Побарајте дополнителни информации

  Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.