MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Regjistrimi / ripërtëritja e domenit

Neotel mundëson zgjidhje të plotë për fillimin e paraqitjes tuaj në internet përmes ueb faqes. Sipas Kontratës me МАРнет Neotel është regjistrues zyrtar për MK domen zonën. Në përputhje me Rregulloren për organizimin dhe menaxhimin me MK domenin cilësor të Maqedonisë bëjmë regjistrimin e domenëve të rinj, ri-regjistrimin e domenëve ekzistues si dhe ripërtëritjen e domenëve ekzistues.  

Nëse dëshironi të regjistroni domen plotësoni kërkesën oficiale për regjistrim  të domenit dhe dërgojeni në sales(at)neotel.mk. 

Kohëzgjatja e kontratës Regjistrimi Ripërtëritja

.mk/.мкд

.com.mk

.net.mk

.org.mk

.edu.mk

.inf.mk

1 vit
850 den.
650 den.
2 viti
1.480 den.
1.280 den.
3 viti
2.090 den.
1.890 den.
4 viti
2.680 den.
2.480 den.
5 viti
3.250 den.
3.050 den.
6 viti
3.800 den.
3.600 den.
7 viti
4.330 den.
4.130 den.
8 viti
4.840 den.
4.640 den.
9 viti
5.330 den.
5.130 den.
10 viti
5.800 den.
5.600 den.

*Çmimi pa 18% TVSH

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.