MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Server i deduktuar

Serveri i deduktuar është i rezervuar për një përdorues që mundëson shfrytëzimin e të gjithë kapacitetit të serverit dhe performancat e të njëjtit nuk varen nga përdoruesit të tjerë. Praktikisht, kjo paraqet huazim të serverit i cili është i vendosur në Qendrën tonë të të dhënave. Linux pako

Linux pako

Start

9.300 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • X3430 lloji i procesorit
 • 4 GB RAM memorie
 • 2/500 GB hapësirë në disk
 • 500 GB* trafiku mujor

Basic

12.710 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • E5504 lloji i procesorit
 • 6 GB RAM memorie
 • 2/160 GB hapësirë në disk
 • 1.000 GB* trafiku mujor

Optima

15.250 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • E5504lloji i procesorit
 • 8 GB RAM memorie
 • 2/500 GB hapësirë në disk
 • 2.000 GB* trafiku mujor

Ultra

18.500 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • E5620 lloji i procesorit
 • 12 GB RAM memorie
 • 3/146 GB hapësirë në disk
 • Unlimited subdomains

Paketat e Windows

Start

10.500 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • X3430 lloji i procesorit
 • 4 GB RAM memorie
 • 2/500 GB hapësirë në disk
 • 500 GB* trafiku mujor

Basic

13.900 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • E5504 lloji i procesorit
 • 6 GB RAM memorie
 • 2/160 GB hapësirë në disk
 • 1.000 GB* trafiku mujor

Optima

16.450 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • E5504 lloji i procesorit
 • 8 GB RAM memorie
 • 2/500 GB hapësirë në disk
 • 2.000 GB* trafiku mujor

Ultra

19.700 DEN./MUAJ për kontratë për 3 vjet*
 • E5620 lloji i procesorit
 • 12 GB RAM memorie
 • 3/146 GBhapësirë në disk
 • Unlimited subdomains

Të gjitha pakot përfshijnë

 • INSTALIM TË SISTEMIT OPERATIV
 • QASJE ADMINISTRUESE
 • 3 X IP ADRESA
 • 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE
 • 24/7 SIGURIM FIZIK
 • KONTROLL TË SISTEMEVE TË NEOTEL
 • RESTARTIM PAS MARRJES SË URDHËRIT

Shërbime plotësuese

Trafik shtesë

Administrata bazëа

990 den./muaj

Ky shërbim përfshin: *

Vendosje iniciale të sistemit:

 • Përfshin instalim të sistemit operativ dhe panelit adekuat të kontrollit (Virtualmin)

 • Vendosje të shërbimeve të nevojshme

 • Vendosje të rregullave të duhura të qasjes në server (firewall)

 • Vendosje të moduleve të duhura për mbrojtje të ueb shërbimeve (Apache module)

Shërbime të tjera:

 • Kyçje/Ç’kyçje të shërbimit / sistemit
 • Zgjidhje gjatë mos qasjes në rrjet
 • Monitorim të shërbimeve bazë, siç janë “ping” dhe “http”.

*Gjatë shfrytëzimit të kësaj pako nuk keni qasje administruese në server.

Backup i të dhënave përmes serverit FTP

Administrim plotësues

1.990 den./ora pa administrim bazë
1.490 den./muaj me administrim bazë

Ky shërbim përfshin: *

 • Diagnozë të problemit
 • Ndihmë gjatë punës me bazat e të dhënave (import/export i të dhënave)
 • Optimizim i MySQL bazës
 • Optimizim i Apache
 • Ndryshim i portave të shërbimit (ssh..)
 • Resitim i fjalëkalimit
 • Rruajtje e kopjes së të dhënave(nëse është zgjedhur mundësia për rruajtje të kopjes “ftp”)

 • Instalim i “SSL” certifikatave

 • Migrim i përmbajtjeve në server sipas përzgjedhjes së përdoruesit
 • Ndryshim i rregullave për qasje në shërbime (firewall)
 • Instalimi i pjesëve të përshtatshme të sistemit

Ky shërbim nuk përfshin:

 • Diagnostifikim të shkrimeve
 • Ndryshim në kernel

 • Skriptim të avancuar/ueb programim
 • Mbyllje të vet sistemit operativ
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.