SIP Trunk zgjidhje për telefoni fikse në kompaninë tuaj

Thjesht lidhni sistemin telefonik nga zyra juaj me botën e jashtme. Zëvendësoni linjat tradicionale fikse dhe bisedoni përmes internet konekcionit tuaj.

Funksionalitete të cilat i ofron SIP Trunk:

  • më shumë numra telefoni (DDI) në linjë të njëjtë 
  • Përmban DDI(Direct Dialing Incoming) numerim
  • Aktivizimi vetëm për disa orë
  • Numër fleksibil i kanaleve folëse 
  • Vendoset lehtë në rast transferimi
  • Mundëson se cili numër të tregohet call-by call basis 
  • Thirrje falas me lokacione të lidhura 
  • Pa instalim të pajisjes plotësuese për relizimin e interkonecionit me IP PBX 
  • Mbajtje e territorit ekzistues numerik, si dhe plotësim me të ri
 
Parapagim mujor Për kanal/lokal *
Kontratë për 24 muaj250 den.
Kontratë për 12 muaj250 den.
Kompensim i vetëm I vetëm*
Kontratë për 24 muaj1.000 den.
Kontratë për 12 muaj 2.500 den.
Tarifim tek SIP Trunk
Tarifimi për sekondë
Biseda lokale në rrjetin e Neotel 0,40 den./min.
Biseda lokale me rrjetet tjera fikse – tarifa normale (08.00h-20.00h)0,95 den./min.
Biseda lokale me rrjetet tjera fikse – tarifa e lirë (20.00h-08.00h)0,55 den./min.
Biseda kombëtare në rrjetin e Neotel 0,85 den./min.
Biseda kombëtare me rrjetet tjera fikse – tarifa normale (08.00h-20.00h)1,50 ден./мин.
Biseda kombëtare me rrjetet tjera fikse – tarifa e lirë (20.00h-08.00h)1,00 den./min.
Biseda në rrjete celulare, çdo ditë nga ora 00:00 deri në 24:00 6,80 den./min.

*Цените се без ДДВ 18%
*Shërbimi SIP Trunk është i destinuar për kompanitë që posedojnë IP qendra telefonike bazë (IP PBX) të cilat përmbajnë SIP Trunk

Побарајте дополнителни информации

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.