MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Të gjitha veglat kancelarike në xhepin tuaj

Microsoft 365

Punoni nga kudo, në çdo kohë

Mos lejoni t’ju kufizojë momenti kur jeni jashtë zyrës suaj. Me Microsoft 365 punoni me Microsoft aplikacionet dhe veglat tuaja nga kudo, në çdo kohë, pa dallim se a jeni të lidhur me rrjetin ose punoni lokalisht në ndonjë nga pajisjet Tuaja. Të gjitha aplikacionet janë të azhurnuara me versionet e tyre me të reja dhe me qasje të lehtë, për përvojë të shkëlqyer përdorimi.

Të gjitha aplikacionet dhe veglat në një vend

MMicrosoft 365 i siguron të gjitha veglat e Office, postën elektronike dhe kalendarët, të cilat sinkronizohen gjithë kohën dhe kanë qasje të lehtë. Me ndihmën e Microsoft Planner mund të bëni organizim më të mirë të ekipit Tuaj. Me ndihmën e audio/video konferencave, asnjëherë nuk do të mungoni më në ndonjë takim. Plus, keni qasje në të dhënat Tuaja nga çdo pajisje dhe mund të punoni në dokumente me kolegët Tuaj njëkohësisht.

Siguria e të dhënave

Microsoft 365 mundëson siguri të nivelit më të lartë, duke përfshirë mbrojtje kundër viruseve dhe anti-spam, me garanci 99,9% të kohës së qasjes. Të dhënat janë siguruar me shfrytëzimin e BitLocker enkriptës, SSL/TLS përmes HTTP dhe IRM i bibliotekave të të dhënave. Data qendrat e Microsoft janë të shpërndara në më shumë lokacione dhe janë redundantë global me implementim të zgjidhjeve disaster recovery.

PAKO

*Цените се по корисник без вклучен ДДВ од 5% и без обврзувачки договор. 

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.