MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search

Telefoni fikse për përdorues afarist

Zgjidhje ideale për komunikim efikas

01

PSTN

01

PSTN

Shërbimi IP telefoni fikse të pavarur në dispozicion për përdoruesit të cilit kanë qasje interneti të Neotel përmes optikës.

02

ISDN BRI 2

02

ISDN BRI 2

E përshtatshme për kompanitë e mesme të cilat kanë nevojë për më shumë se një kanal folës njkohësisht për thirrje hyrëse dhe dalëse. Baza e shërbimit ISDN BRI ëstë me dy kanale folëse njëkohësisht dhe çdo hap tjetër është rritje për dy kanale folëse të reja.

03

ISDN PRI 30

03

ISDN PRI 30

E përshtashme për kompani të mëdha të cilat kanë nevojë për numër më të mëdh të kanaleve folëse për shërbim të njëkohësishëm të thirrjeve hyrëse dhe dalëse ISDN PRI shërbimi siguron gjithsej 30 kanale folëse njëkohësisht.

Tarifimi në sekondë

Për dallim nga tarifimi për minutë ne paguajmë për sekondë. Çdo bisedë paguhet aq sa keni biseduar.

50%

FATURA MË TË ULËTA

*Çmimet janë pa 18 TVSH të përfshirë dhe vlejnë për kontratë të lidhur për 1 vit ose 2 vite. 

Dëshironi ta mbani numrin?

Shpejt dhe thjesht! Transferimi i numrit paraqet ndryshim të operatorit dhe sigurim i të drejtës për të mbajtur numrin ekzistues në territor të njëjtë numerik.

E gjitha që duhet të bëni është të ndiqni këto hapa: 

  1. Të paguani të gjitha faturat e hapura ndaj operatorit ekzistues. 
  2. Të parashtoni kërkesë për të transferuar  numrin në sallonin tonë të shijtes ose përmes partnerëve tanë në vend. 

Çfarë më tutje?

Më pas kërkesa dorëzohet deri te operatori. I njëjti në afat prej 1 ditë daklarohet në lidhje me kërkesën. Pas aprovimit të kërkesës Ju bëheni abonenti ynë. Me transferimin e numrit në Neotel, Ju mbetet numri që kishit më parë! Nëse rkesa refuzohet, keni mundësi sërish të filloni procedurën. Për më shumë informata paraqituni në 02/ 55 11 112. 

Tarfimi i telefonisë fikse

THIRRJE LOKALE Çmimi pa 18% TVSH Çmimi me 18% TVSH
Në rrjetin e Neotel*
0,4 den.
0,47 den.
Me operatorët tjerë fiks – tarifë normale
0,95 den.
1,12 den.
Me operatorët tjerë fiks – tarifë e lirë
0,55 den.
0,65 den.
THIRRJE NACIONALE Çmimi pa 18% TVSH Çmimi me 18% TVSH
Në rrjetin e Neotel*
0,85 den.
1 den.
Me operatorët tjerë fiks – tarifë normale
1,5 den.
1,77 den.
Me operatorët tjerë fiks – tarifë e lirë
1 den.
1,18 den.
THIRRJE NË NUMRA CELULAR Çmimi pa 18% TVSH Çmimi me 18% TVSH
T-Mobile, ONE, VIP – gjatë gjithë ditës
6,8 den.
8,02 den.

*Çmimi vlen në varësi nga pakoja e zgjedhur. Çmimet e paraqitura janë për minutë bisedë. Kohëzgjatja e tarifimit: normale 08:00-20:00 – e lirë 20:00-08:00. Tarifat ndaj shteteve të tjera të cilat nuk janë paraqitur në tabela mund t’i shikoni  KËTU.

ÇMIME TË BISEDAVE NDËRKOMBËTARE – VENDE TË POPULLARIZUARA
Me operatorë fiks
Me operatorë celular
Pa 18% TVSH
Me 18% TVSH
Pa 18% TVSH
Me 18% TVSH
SHBA
8,90 den.
10,50 den.
8,90 den.
10,50 den.
Kanadaja
8,90 den.
10,50 den.
8,90 den.
10,50 den.
Australia
8,90 den.
10,50 den.
33,05 den.
38,99 den.
Zelanda e Re
15,25 den.
18 den.
33,05 den.
39 den.
Shqipëria
11,86 den.
14 den.
15,25 den.
18 den.
Serbia
11,86 den.
14 den.
25,42 den.
30 den.
Kroacia
13,56 den.
16 den.
15,25 den.
18 den.
Bullgaria
8,90 den.
10,50 den.
11,86 den.
14 den.
Greqia
8,90 den.
10,50 den.
25,42 den.
30 den.
Gjermania
13,56 den.
16 den.
29,66 den.
35 den.
Britania e Madhe
8,90 den.
10,50 den.
29,66 den.
35 den.
Italia
8,90 den.
10,50 den.
29,66 den.
35 den.
Franca
8,90 den.
10,50 den.
29,66 den.
35 den.
Rusia
8,90 den.
10,50 den.
29,66 den.
35 den.
Sllovenia
8,90 den.
10,50 den.
25,42 den.
30 den.
Turqia
13,56 den.
16 den.
25,42 den.
30 den.
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.