Арена Спорт достапни и на neoTV!

Од денеска, на големо задоволство на љубителите на спортските содржини, покрај каналите Спорт Клуб и Eurosport, во рамките на понуда го вклучуваме и дополнителниот пакет Арена Спорт со 5 канали во кристално чиста HD слика.

Со активирање на дополнителниот пакет сите постоечки и нови корисници ќе можат да ги следат каналите бесплатно до крајот на февруари. По бесплатниот период, сите оние што го активирале пакетот ќе може да го следат по промотивна цена од 120 денари месечно.

Во рамките на пакетот ќе може да се следат натпреварите од УЕФА Лига на шампиони, УЕФА Лига Европа, националните првенства на Франција, Португалија, италијанското Калчо, кошаркарските натпревари од НБА лигата како и бројни други спортски содржини.

Благодарение на напредната интерактивна телевизија neoTV, кориснциите можат да ги користат сите бенефити како снимање, паузирање и премотување на најдобрите моменти од натпреварите. Покрај можноста за следење на сите спортски настани на neoTV, корисниците можат да ги следат содржините и на нивните смарт уреди (таблет или смартфон) без дополнителна претплата.

За активирање на пакетот потребно е да поднесете барање на следната страна каде треба го одберете пакетот, да ги внесете податоците и во најкраток можен рок пакетот ќе ви биде активиран. Доколку не сакате преку веб страната активирањето може да го направите во продажниот салон на НЕОТЕЛ или кај нашите продажни партнери.