MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Search

НЕОТЕЛ СО ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА СИТЕ ПОДДРЖУВАЧИ НА МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Во пресрет на фудбалското првенство овој месец, НЕОТЕЛ, на сите поддржувачи на македонската репрезентација им овозможуваме одлична можност бесплатно да ги следат натпреварите од каде било во државата директно на својот смартфон или Android TV телевизор.

Сите заинтересирани кои сакаат да гледаат од смартфон сѐ што треба да направат е да ја преземат апликацијата neoTV на својот смартфон или таблет и да се најават, по што ќе добијат бесплатен пристап до достапните содржини на апликацијата.

Апликацијата може да се преземе со скенирање на QR кодот.

Дополнително, neoTV апликацијата е достапна и за оние кои сакаат да гледаат на својот Android TV телевизор или Android box во кристална HD слика. По инсталирањето на апликацијата потребно е да се најават по што ќе го добијат бесплатниот пристап.

Бесплатната верзија од neoTV е достапна за секој што сака да се увери во квалитетот на neoTV како за на смартфон така и за телевизор. На истата се достапни сите национални канали како и интерактивните опции снимање, паузирање, премотување на програмата во живо како и преглед на програмата од изминатите 7 дена.

Во однос на следење на останати содржини достапни на neoTV, покрај богатата понуда од документарни, филмски и колажни ТВ-канали, единствено во понудата на НЕОТЕЛ на едно место може да се следат најгледаните спортски канали како Arena Sport, SportKlub и Eurosport.

За следење на останите канали од понудата, сите заинтересирани треба да склучат договор на некој од neoTrio пакетите со neoTV и вклучен интернет.

За повеќе детали околу понудите на Неотел проверете на копчето подолу.

Вести

In memoriam – г-дин Трајче Черепналковски

In memoriam Г-дин Трајче Черепналковски Со неизмерна тага и неверување известуваме дека денес (06.04.2023), ненадејно почина г-дин Трајче Черепналковски, долгогодишниот директор на телекомуникацискиот оператор –

Повеќе »
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.