Реактивирани ТВ-каналите кои беа времено исклучени

Почитувани, Ве информираме дека од денес – 04 октомври 2022, повторно се вклучени ТВ- каналите кои без исклучени во текот на вчерашниот ден (HRT 1, HRT 3, HRT 4, TRT, ARTE, RTL, RAI UNO, RAI DUE, SAT.1, TVE).  Со почит, НЕОТЕЛ ДОО Скопје

Известување за привремен прекин на емитување на ТВ-канали

Почитувани, Ве информираме дека денес – 03 октомври 2022, привремено ќе бидат исклучени следните канали: HRT 1, HRT 3, HRT 4, TRT, ARTE, RTL, RAI UNO, RAI DUE, SAT.1, TVE Исклучувањето е поради регулирање на правата за дистрибуција од страна на дистрибутерот на оваа група на канали.  Со почит, НЕОТЕЛ ДОО Скопје

Известување за времен прекин на услугите на НЕОТЕЛ на 22.06.2022

Почитувани, Ве информираме дека во среда – 22 јуни 2022, во утринските часови, заради надоградба и подобрување на мрежата ќе има времен прекин на услугите на НЕОТЕЛ во одредени региони. Времениот прекин ќе ги опфати корисниците на оптичката мрежа како и корисниците на безжичната ЛТЕ мрежа. Региони кои ќе бидат опфатени: ЛТЕ мрежа: Велес, Тетово, […]

Известување! UEFA Лига на Нации отсега на Arena Sport

Почитувани, Би сакале да ве информираме дека во иднина UEFA Лига на Нации нема да се пренесуваат на каналите SportKlub. Оваа содржина ќе биде достапна на каналите Arena Sport кои ги обезбедија правата за емитување за наредниот период за територијата на С. Македонија. Доколку ги немате активирано каналите Арена Спорт, за истите може да поднесете […]

Вонредни убави вести од НЕОТЕЛ!

Во период на бројни постојани поскапувања, НЕОТЕЛ овозможи нова специјална промоција со која на корисниците кои ќе склучат нов договор на 2 години ќе им овозможи 50% пониска месечна претплата во првите 12 месеци од договорот на некој од пакетите кои се на промоција. Во промоцијата се вклучени пакетите со супер брз интернет како и пакетите со супер […]

SportKlub HD отсега достапен и на neoTV!

Од денеска, на големо задоволство на љубителите на спортските содржини, се збогатува понудата со спортскиот канал SportKlub HD.  Сега заедно со останатите спортски канали понудата на НЕОТЕЛ ги има буквално сите спортски содржини достапни во државата. Покрај сите каналите од Sport Klub и Eurosport, во рамките на понуда се вклучени и сите спортски канали од […]

Известување – Промена во програмската содржина

Почитувани, Ве известуваме дека од 12.02.2022 година, програмскиот сервис/ТВ каналот “Balkan Music” нема да биде дел од понудата на НЕОТЕЛ. Во тек сме во потрага на ТВ канал кој ќе биде соодветна замена на истиот. Ви благодариме на разбирањето.  Со почит, НЕОТЕЛ ДОО Скопје

ПРЕМИУМ содржините од Арена Спорт достапни и на neoTV!

Од денеска, на големо задоволство на љубителите на спортот, покрај каналите Sport Klub и Eurosport, во рамките на понудата ги вклучивме и премиум каналите Arena Sport Premium 1, Arena Sport Premium 2, Arena Sport Premium 3 во кристално чиста HD слика. Дополнителните канали се дел од дополнителниот ТВ-пакет Арена Спорт Премиум Плус во кој покрај Арена Спорт каналите […]

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕН ПРЕКИН НА ДЕЛ ОД УСЛУГИТЕ

Почитувани корисници, Сакаме да Ве информираме дека поради планирани активности за подобрување на мрежата, во среда 25.08.2021 во периодот од 00:00 до 06:00 часот ќе има прекин на услугите кај дел од интернет корисниците. Прекинот се очекува да трае најмногу 1 час. Однапред се извинуваме за евентуали непријатности и Ви благодариме на разбирањето. Со почит,НЕОТЕЛ

In memoriam – Ана Илиевска

Со големо жалење денес ја примивме веста дека нашата колешка Ана Илиевска, вчера (20.06.2021) трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа. Ова е голема загуба за колективот на НЕОТЕЛ како и за нејзиното семејство. Ана беше дел од тимот на НЕОТЕЛ повеќе години и ќе остане во нашето сеќавање како вредна колешка која направи значаен […]