Gaming интернет

НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ! ПОВРЗИ СЕ НА НАЈДОБРИОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ГЕЈМИНГ Зошто интернет брзината е значајна? Неприфатлив e buffering кога тимот се потпира на тебе! Најзначајнo нешто при одбирање на квалитетен интернет за гејминг е брзината, во вистинска смисла, односно интернет со најмал лаг. Оптичкиот интернет на Неотел ти ја овозможува токму оваа предност која ќе […]

Net 20 Безжичен интернет

NET 20Безжичен интернет 2 години 1 година Неопределено 1.190ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.290 ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)* 1000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно […]