Анти-DDoS

Запрете ги нападите уште во првата минута Анти-DDoS сервис на Неотел Едноставен и ефикасен начин за заштита од големи DDoS напади со брзини и до 1 Tbps со цел обезбедување на континуитет на основното деловно работење на корисникот. Добијте комплетно автоматизирано решение кое го филтрира сообраќајот од DDoS напади преку Интернет сервисот на Неотел. Како […]

Audio striming

Audio striming Bëhuni edhe më të pranishëm tek dëgjuesit tuaj me audio striming profesional që do t’i afrohet publikut tuaj në internet. Bitrate Numri maksimal i dëgjuesve në një moment të njëjtë.  100 200 300 400 500 64 kbps 1.490 den. 1.790 den. 1.990 den. 2.190 den. 2.490 den. 128 kbps 1.590 den. 1.890 den. […]

e – postë

E – Postë Pako të avancuara Basic 1.190 DEN./MUAJ* 10 e – kuti 3 GB / e – kutiа smtp/pop3/IMAP Ueb qasje Ueb administratë Kalendar Detyra Shënime Ditar Backup i e – kutisë Porosit menjëherë Kuti plotësuese 189 den./muaj* Optima 3.490 DEN./MAUJ* 30 e – kuti 3 GB / e – kutiа smtp/pop3/IMAP Ueb qasje […]

Regjistrimi / ripërtëritja e domenit

Regjistrimi / ripërtëritja e domenit Neotel mundëson zgjidhje të plotë për fillimin e paraqitjes tuaj në internet përmes ueb faqes. Sipas Kontratës me МАРнет Neotel është regjistrues zyrtar për MK domen zonën. Në përputhje me Rregulloren për organizimin dhe menaxhimin me MK domenin cilësor të Maqedonisë bëjmë regjistrimin e domenëve të rinj, ri-regjistrimin e domenëve ekzistues si dhe ripërtëritjen […]

Hosting i përbashkët

Hosting i përbashkët Hostingu i përbashkët paraqet hosting të serverit të cilin e ndani me përdorues të tjerë, ku nuk keni qasje administruese deri tek serveri. Si shërbim është i përshtatshëm për numrin më të madh të ueb faqeve personale si dhe ueb faqe të vogla korporatave. Hosting i përbashkët i serverit Windows/Linux Për hosting […]

Të gjitha aplikacionet dhe veglat në një vend – Office 365

Të gjitha veglat kancelarike në xhepin tuaj Microsoft 365 Punoni nga kudo, në çdo kohë Mos lejoni t’ju kufizojë momenti kur jeni jashtë zyrës suaj. Me Microsoft 365 punoni me Microsoft aplikacionet dhe veglat tuaja nga kudo, në çdo kohë, pa dallim se a jeni të lidhur me rrjetin ose punoni lokalisht në ndonjë nga […]

Server i deduktuar

Server i deduktuar Serveri i deduktuar është i rezervuar për një përdorues që mundëson shfrytëzimin e të gjithë kapacitetit të serverit dhe performancat e të njëjtit nuk varen nga përdoruesit të tjerë. Praktikisht, kjo paraqet huazim të serverit i cili është i vendosur në Qendrën tonë të të dhënave. Linux pako Linux pako Start 9.300 […]

Kolokimi në neoDC Data qendrën

Kolokimi në neoDC Data qendrën NeoDC është Data qendër e re kolokuese, e dizajnuar sipas standardeve të larta Tier 3+. Ajo është Data qendra e parë dhe e vetme kolokuese neutrale në Maqedoni. Në të është vendosur pajisje sipas standardeve më bashkëkohore teknologjike dhe për momentin është në procedurë për tu certifikuar sipas këtyre ISO […]

Сите канцелариски алатки во Вашиот џеб – Office 365

Сите канцелариски алатки во Вашиот џеб Microsoft 365 Работете од било каде, во било кое време Нека не ве ограничува моментот што сте надвор од Вашата канцеларија. Со Microsoft 365 работете со Вашите Microsoft апликации и алатки од било каде, во било кое време, без разлика дали сте поврзани во мрежа или работите локално на […]