Office Net 20

OFFICE NET 20 Безжичен ЛТЕ интернет 2 години 1 година Неопределено 1.290ден./мес. без ДДВ 1.522,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 1.390ден./мес. без ДДВ 1.640,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 7.990ден./мес. без ДДВ 9.428,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)* Вклучен […]

Office Fiber 300

OFFICE FIBER 300 оптички симетричен интернет 2 години 1 година 2.990ден./мес. без ДДВ 3.528,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 3.190ден./мес. без ДДВ 3.764,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 300 Mbps/300 Mbps (download/upload)* Неограничен интернет-сообраќај** Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Вклучена виртуелна централа IP […]

Office Fiber 200

OFFICE FIBER 200 оптички симетричен интернет 2 години 1 година 1.990ден./мес. без ДДВ 2.348,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 2.190ден./мес. без ДДВ 2.584,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 200 Mbps/200 Mbps (download/upload)* Неограничен интернет-сообраќај** Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Вклучена виртуелна централа IP […]

Останати пакети/delovni

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНСТАНТ ПРЕСЕЛБА БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА МОЖНОСТ ЗА СТАТИЧКА IP АДРЕСА 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА Office Net 20 Договор на 2 години. 1.290 ДЕН. месечно До 20 Mbps / 2 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Можност за статичка IP адреса Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии Taрифирање по […]

Office fix 50

OFFICE FIX 50 ВДСЛ интернет 2 години 1 години Неопределено 1.690ден./мес. без ДДВ 1.994,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 1.890ден./мес. без ДДВ 2.230,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација 1.990ден./мес. без ДДВ 2.348,20 ден со вклучен ДДВБез трошок за инсталација Нарачај веднаш Карактеристики Интернет Брзина до 50 Mbps/10 Mbps (download/upload)* 2000 GB […]