Lidhje

Lidhje përmes linjave të huazuara Mundësojmë zgjidhje të sigurt, fleksibile dhe rentabile, të ndërtuar për të plotësuar nevojat e klientëve të tyre. Rrjeti ynë (DWDM dhe IP/MPLS) është ndërtuar në infrastrukturë optike në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Shkup dhe qytetet tjera më të mëdha. Portfoli i linjave të huazuara private: TDM […]

Qasje e deduktuar interneti

Qasje e deduktuar interneti përmes linjës së huazuar optike (Point to Point)​ Lidhje Infrastrukturë optike individuale Qasje simetrike (download/upload) me shpejtësi prej 0,5 Мbit/s deri në 100 Мbit/s Trafik të pakufizuar IP adresa statike Të përfshira në kuadër të pakos Mbështetje Mbështetje teknike 24-orëshe Monitorim i trafikut të internetit Performanca të garantuara për vonesë (Round […]

E-пошта

E-пошта Претставува професионално решение за онлајн комуникација што интегрира е-пошта, контакти, календар, задачи, документи и папки. Вашата е-комуникација е безбедна, со вклучена енкрипција и можност за обнова на избришана пошта до 7 дена. e-box 1 99 ДЕН./МЕС.* 1 x е-сандачe 1 GB / е-сандаче Нарачај e-box 3 199 ДЕН./МЕС.* 1 x е-сандачe 3 GB / […]

Аудио стриминг

Аудио стриминг Станете уште подостапни до вашите слушатели и започнете со професионален аудио стриминг кој ќе пристапи до вашата интернет публика. Bitrate Максимален број на слушатели во еден ист момент 100 200 300 400 500 64 kbps 1.490 ден. 1.790 ден. 1.990 ден. 2.190 ден. 2.490 ден. 128 kbps 1.590 ден. 1.890 ден. 2.090 ден. […]

Регистрација/обнова на домен

Регистрација/обнова на домен Неотел овозможува потполно решение за започнување на вашето претставување на интернет преку веб страница. Во Договор со  МАРнет Неотел е официјален регистрар за МК домен зоната. Согласно  Правилникот за организација и управување со врвниот македонски МК домен вршиме регистрација на нови домени, пререгистрација на постоечки домени како и обнова на веќе постоечки домени. Времетраење […]

Заеднички хостинг

Заеднички хостинг Заеднички хостинг овозможува хостирање на веб-страниците на сервери сместени во дата центарот на НЕОТЕЛ во Скопје и користење на бази на податоци. Услугата се реализира користејќи врвни сервери од светски признати производители, кои редовно се надградуваат. Windows/Linux сервер За хостинг на Linux сервери се хостираат веб апликации направени во PHP, додека за Windows […]

Дедициран сервер Linux

Дедициран сервер Дедицираниот сервер е резервиран за еден корисник што овозможува користење на целиот капацитет на серверот и перформансите на истиот не зависат од останати корисници. Практично, тоа е изнајмување на сервер кој е поставен во нашиот Податочен центар. Linux пакети Start 9.300 ДЕН./МЕС. за договор на 3 години* X3430 тип на процесор 4 GB […]

Колокација во neoDC Дата центар

Колокација во neoDC Дата центар NeoDC е нов колокациски Дата центар, дизајниран според високите Tier 3+ стандарди. Toj е прв и единствен неутрален колокациски Дата центар во Македонија. Во него е поставена опрема според најсовремените технолошки стандарди, а во моментов е во процедура на сертифицирање според следниве ISO стандарди: ISO 9001, ISO 27001, ISO 20001, […]

Поврзувања

Поврзување преку изнајмени линии Овозможуваме сигурни, флексибилни и рентабилни решенија, изградени да ги задоволат сите потреби на своите клиенти. Нашата мрежа (DWDM и IP/MPLS) е изградена врз оптичка инфраструктура на територијата на Република С. Македонија, во Скопје и останатите поголеми градови. Портфолио на приватни изнајмени линии: Национални и интернационални TDM базирани изнајмени линии (SDH и […]