Çka është neoTV?

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv PËRVOJË MODERNE E TV-së Shfrytëzo përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash. TV PAJISJE ANDROID TV pajisja u bë e zgjuar. Tani çdo televizor mund ta shndërrosh në mini kompjuter. TELEVIZOR KUDO QË TË JESH Instalo neoTV aplikacionin në smartfonin ose tabletin tënd […]

Çka është neoTV?

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv PËRVOJË MODERNE E TV-së Shfrytëzo përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash. TV PAJISJE ANDROID TV pajisja u bë e zgjuar. Tani çdo televizor mund ta shndërrosh në mini kompjuter. TELEVIZOR KUDO QË TË JESH Instalo neoTV aplikacionin në smartfonin ose tabletin tënd […]

Што е neoTV?

Современ концепт на интерактивна телевизија МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. ANDROID ТВ УРЕД ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер. ТЕЛЕВИЗИЈА КАДЕ И ДА СИ Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај […]