Fiber 50 Pako optike

FIBER 50Pako optike 2 години 1 година Неопределено 872 ден./мес. со ДДВ 1.090 ден./мес. Без трошок за инсталација 1.290ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.390 ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Karakteristikat Internet optik Shpejtësi deri në 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB internet trafik i përfshirë WiFi ruter i përfshirë IP adresë dinamike […]

Net 50 ВДСЛ интернет

NET 50ВДСЛ интернет 2 години 1.090ден./мес. без ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Интернет Брзина до 50 Mbps/10 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на тарифирање на […]

Оптички пакети/деловни

Одберете пакет идеален за вашата компанија БРЗИНА ДО 300 Mbps НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ tab СИМЕТРИЧЕН ПРИСТАП 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА Office Fiber 100 1.590 ДЕН. месечно До 100 Mbps / 100 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер IP Centrex – до 3 локали Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ Тарифирање по секунда Вклучен хостинг пакет Дознај повеќе Договор […]

neoTrio 50/10

NEOTRIO 50/10 ВДСЛ интернет + neoTV 2 години 1.490ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 90 вклучени (26 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до […]

neoTrio 10

NEOTRIO 10 Безжичен интернет + neoTV 2 години 1 година Неопределено 1.190ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.590ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.690ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Карактеристики Телевизија До 90 вклучени (26 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или […]

neoTrio 20

NEOTRIO 20 Безжичен ЛТЕ интернет + neoTV 2 години 1.290  ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Телевизија До 90 вклучени (26 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина […]

Net 30 Безжичен интернет

NET 30 Безжичен интернет 2 години 990 ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација Карактеристики Интернет Брзина до 30 Mbps/3 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал […]

Fiber 300 Оптички интернет

FIBER 300Оптички интернет 2 години 2.390 ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Оптички интернет Брзина до 300 Mbps/300 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на […]

Fiber 100 Оптички интернет

FIBER 100Оптички интернет 2 години 1.790 ден./мес. со ДДВБез трошок за инсталација Карактеристики Оптички интернет Брзина до 100 Mbps/100 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно Интервал на […]

Fiber 50 Оптички интернет

FIBER 50Оптички интернет 2 години 1 година Неопределено 1.090ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.290ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.390 ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Карактеристики Оптички интернет Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ […]