Останати пакети

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНСТАНТ ПРЕСЕЛБА БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА Net 20 LTE безжичен 790 ДЕН. месечно До 20 Mbps / 2 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Дознај повеќе Договор на 2 години Net 30 LTE безжичен 990 ДЕН. месечно До 30 Mbps / 3 Mbps Неограничен интернет Вклучен […]

Оптички интернет

Оптички интернет Одберете пакет идеален за вашите потреби БРЗИНА ДО 300 Mbps НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА Fiber 50 1090 ДЕН. месечно До 50 Mbps / 50 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Дознај повеќе Договор на 2 години Fiber 100 1.790 ДЕН. месечно До 100 Mbps / 100 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер […]