Онлајн активирање на дополнителен пакет

ДОПОЛНИТЕЛНИ ТВ ПАКЕТИ Сите наведени „дополнителни ТВ-пакети“ на НЕОТЕЛ се независни од времетраењето на претплатничкиот договор за пакетираната услуга од НЕОТЕЛ и истите може да се активираат во секое време за времетраењето на договорниот однос со НЕОТЕЛ. Дополнителните ТВ-пакети може да се деактивираат на крај на тековниот календарски месец, без притоа да се наплатат дополнителни […]

Telefoni

Linjë fikse Nëse nuk jeni përdorues i shërbimeve me pako, Neotel linja fikse është në dispozicion përmes numrit të madh të partnerëve (operatorë kabllovik) të NEOTEL nëpër R.M. së Veriut. Pako 150 177 DEN. MUAJ 3 muaj pa kufizime në rrjetin e NEOTEL 100 min. me rrjetet tjera të operatorëve fiks. Porosit menjëherë Pako 300 […]

TrioFiber Optima

TrioFiber Optima оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 79 вклучени (40 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB […]

TrioFiber Optima SQ

ТrioFiber Optima SQ Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 85 kanale të përfshira (41 HD) kanale Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet optik Shpejtësi deri në […]

Pako të tjera + TV

TELEVIZION INTERAKTIV INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE neoTrio 20 Kontratë 2 vjeçare muaj Deri në 92 TV kanale (49 HD) Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë Sport Klub të përfshirë neoTV në 2 smart pajisje Android™ TV pajisje Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps Internet i pakufizuar […]

Pako të tjera

TRANSFERIM INASTANT INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Net 20 Kontratë 2 vjeçare LTE pa kabblo në muaj Deri në 20 Mbps / 2 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Net 30 Kontratë 2 vjeçare LTE pa kabblo në muaj Deri në 30 […]

Internet optik

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps INTERNET I PAKUFIZUAR 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Fiber 50 Kontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 50 Mbps / 50 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Fiber 100 Kontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 100 Mbps / 100 Mbps Internet i […]

Internet Optik + neoTV

TElEVIZION INTERAKTIV Shfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash. MË SË SHUMTI SPORT NË NEOTV Shiqoni të gjitha ndeshjet sportive më të popullarizuara kur të dëshironi me fotografi të kristaltë në HD. SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps TV pajisje që mundëson qasje në një numër të madh […]

Net 20 Internet pa kabllo

NET 20Internet pa kabllo 2 Vitе 1 Vit Për kohë të pacaktuar 1.190 dеn./muaj me TVSH Pa harxhime për instalim 1.290 dеn./muaj me TVSH 1.490 den. Tarifë e vetme  Porosit menjëherë Karakteristikat Internet Shpejtësi deri në 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)* 1000GB internet trafik i përfshirë WiFi ruter i përfshirë IP adresë dinamike Telefoni Biseda të […]

neoTrio 300_alb

NEOTRIO 300 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 106 kanale të përfshira (59 HD) Sport Klub të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet Shpejtësi deri […]