Што е ReplayTV

ReplayTV Gjithçka që të duhet në një vend! TELEVIZION INTERAKTIV Mësohu me përparësitë e ndjekjes moderne të televizionit. Ndiq çfarë dëshiron dhe kur dëshiron. PËRVOJË MODERNE TELEVIZIVE Mësohu me të mirat e të shikuarit modern të TV-së. Shih ç’të duash dhe kur të duash. TV PAJISJE ANDROID TV pajisja tani më është e mençme. Çdo […]

Останати пакети + neoTV

Zgjidhni paketën ideale për nevojat e juaja TELEVIZION INTERAKTIV Mësohu me përparësitë e ndjekjes moderne të televizionit. Ndiq çfarë dëshiron dhe kur dëshiron. INSTALIM I SHPEJTË Gjatë lidhjes së kontratës fitoni ruterin pa tel (wireless) nga i cili, me të vendosur në prizë (rrymë), aktivizohet shërbimi i internetit. 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Për çfarë do problem […]

Оптички интернет + ReplayTV

ReplayTV + Internet Optik TElEVIZION INTERAKTIV hfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash. MË SË SHUMTI SPORT NË REPLAYTV Shiqoni të gjitha ndeshjet sportive më të popullarizuara kur të dëshironi me fotografi të kristaltë në HD. SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps Internet optik tepër i qëndrueshëm dhe […]

Што е ReplayTV

ReplayTV Сѐ што ти е потребно на едно место! ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Ви ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо. МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. ANDROID ТВ УРЕД ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го […]

Останати пакети + neoTV

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА При склучувањето на договорот добивате безжичен рутер кој со вклучување во струја веднаш се активира интернет услугата. 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка […]

Оптички интернет + ReplayTV

ReplayTV + оптички интернет ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. НАЈМНОГУ СПОРТ НА REPLAYTV Гледај ги сите најпопуларни спортски натпревари кога сакаш, во кристална HD слика. БРЗИНА ДО 300 Mbps Неверојатно стабилен и супербрз оптички интернет. НАЈМАЛ ПИНГ Убедливо најмал пинг на пазарот кој ќе […]

neoTrio 30 SQ

neoTrio 30 SQ Internet + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 104 kanale të përfshira (49 HD) kanale Tring Total & SporKlub të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live […]

neoTrio 30

neoTrio 30 Internet + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 79 kanale të përfshira (40 HD) kanale Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet optik Shpejtësi deri në 30 Mbps/5 […]

neoTrio 30

NEOTRIO 30 Интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 102 вклучени (54 HD) канали Вклучени сите SportKlub канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (AndroidTV телевизор, смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Телевизија До 103 […]

neoFiber 30 на 2 години

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА КУМАНОВО! NEOFIBER 30Оптички интернет + телевизија 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 98 вклучени (52 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Оптички интернет Брзина до 30 Mbps/30 Mbps (download/upload)* 5000 GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Сакаш повеќе? Ти треба поголема стабилност и брзина? Провери ги нашите оптички […]