neoTrio 300_alb

NEOTRIO 300 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 104 kanale të përfshira (57 HD) Sport Klub & Eurosport të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet […]

neoTrio 100_alb

NEOTRIO 100 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 104 kanale të përfshira (57 HD) Sport Klub & Eurosport të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet […]

neoTrio 50_alb

NEOTRIO 50 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 104 kanale të përfshira (57 HD) kanale Sport Klub & Eurosport të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live […]

neoTrio 300

NEOTRIO 300 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 104 вклучени (57 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 300 […]

neoTrio 100

NEOTRIO 100 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 104 вклучени (57 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 100 […]

neoTrio 50

NEOTRIO 50 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 104 вклучени (57 HD) канали Вклучени SportKlub & Eurosport Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 50 […]

Што е neoTV

Што е neoTV Современ концепт на интерактивна телевизија МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. ANDROID ТВ УРЕД ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер. ТЕЛЕВИЗИЈА КАДЕ И ДА СИ Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или […]

Останати пакети + neoTV

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА neoTrio 20 Безжичен интернетДоговор на 2 години месечно До 20 Mbps / 2 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер До 93 ТВ канали (49 HD) neoTV на 2 смарт уреди Android™ ТВ уред Нарачај веднаш Дознај повеќе neoTrio 30 ВДСЛ/Оптички […]

Оптички интернет + neoTV

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш. НАЈМНОГУ СПОРТ НА NEOTV Гледај ги сите најпопуларни спортски натпревари кога сакаш во кристална HD слика. БРЗИНА ДО 300 Mbps ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер. НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ Инсталирај ја neoTV […]