Pagim elektronik

Pagim elektronik 4 arsye pse të paguani në mënyrë elektronike! 01 Nuk ka më radhë nëpër sportele 01 Me pagim elektronik çdo herë je i pari në resht. Të duhet vetëm qasje në internet dhe nga kudo mund ta paguash faturën. 02 Evidentim i menjëhershëm i pagimit 02 Pagesa regjistrohet menjëherë! Nëse të është ndërprerë […]

Fatura elektronike

Fatura elektronike 3 arsye pse të aktivizosh faturë elektronike! 01 E mbron ambientin jetësor 01 Përveç që zvogëlohet shkatërrimi i drunjve për prodhimin e letrës, me dërgimin e faturës elektronike zvogëlohen edhe emetimet e karbonit gjatë transportit të faturave. 02 Dorëzim i menjëhershëm 02 Faturën e pranoni menjëherë pas gjenerimit të saj. Dorëzimi zgjat jo […]

Електронска сметка

3 причини зошто да активираш електронска сметка! 01 Jа штитиш животната средина 01 Покрај тоа што се намалува уништувањето на дрвата заради правење на хартијата, со доставата на електронската сметка се намалуваат карбонските емисии при транспорт на сметките. 02 Инстантна достава 02 Сметката ја добивате веднаш по нејзиното генерирање. Доставата трае не повеќе од 1 […]

Електронско плаќање

4 причини зошто да платиш електронски! 01 Нема повеќе редови по шалтери 01 Со електронското плаќање секогаш си прв во редот. Ти треба само интернет-пристап и од било каде може да ја платиш сметката. 02 Инстантна евиденција на уплата 02 Уплатата веднаш се регистрира! Доколку ти е исклучена услугата заради задоцнета уплата, системот автоматски ја […]