Заштита на лични податоци

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВАТНОСТ ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ ПОЛИТИКА ЗА КОЛАЧИЊА НА ВЕБ СТРАНА БАРАЊЕ ЗА ПРИСТАП ДО ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ БАРАЊЕ ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОБРАБОТКАТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ БАРАЊЕ ЗА БРИШЕЊЕ НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ ИЗЈАВА ЗА ДАВАЊЕ И ПОВЛЕКУВАЊЕ НА СОГЛАСНОСТ ПРИГОВОР ПРОТИВ ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ Офицер за заштита на лични податоци: Невена Костиќ Попова +389 […]

Успешна нарачка! Благодариме

Ви благодариме! Нарачката е успешна! Во наредните 24 часа очекувајте повик од нашите колеги кои телефонски ќе ве контактираат за да направат проверка на испратените податоците.  Ни претставува задоволство што ќе бидете наш корисник. Кон почетна страна

Онлајн нарачка ТВ+ВДСЛ

Пополни ги податоците и веднаш телефонски ќе ве контактираме! КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Очекувај повик од вработен од НЕОТЕЛ Телефонски ќе бидете контактирани за да ги оставите преостанатите податоци за склучување на договор. 3. Пречекај го курирот Документите заедно со безжичниот […]

Онлајн нарачка LTE

ПОПОЛНИ ГИ ПОДАТОЦИТЕ И ВЕДНАШ ТЕЛЕФОНСКИ ЌЕ ВЕ КОНТАКТИРАМЕ! КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Очекувај повик од вработен од НЕОТЕЛ Телефонски ќе бидете контактирани за да ги оставите преостанатите податоци за склучување на договор. 3. Пречекај го курирот Документите заедно со безжичниот […]

Онлајн нарачка TV + LTE

Пополни ги податоците и веднаш телефонски ќе ве контактираме! КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Очекувај повик од вработен од НЕОТЕЛ Телефонски ќе бидете контактирани за да ги оставите преостанатите податоци за склучување на договор. 3. Пречекај го курирот Документите заедно со безжичниот […]

Онлајн нарачка fiber

Пополни ги податоците и веднаш телефонски ќе ве контактираме! КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Очекувај повик од вработен од НЕОТЕЛ Телефонски ќе бидете контактирани за да ги оставите преостанатите податоци за склучување на договор. 3. Пречекај го курирот Документите заедно со безжичниот […]

Онлајн нарачка TV + fiber

Пополни ги податоците и веднаш телефонски ќе ве контактираме! КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Очекувај повик од вработен од НЕОТЕЛ Телефонски ќе бидете контактирани за да ги оставите преостанатите податоци за склучување на договор. 3. Пречекај го курирот Документите заедно со безжичниот […]

Privacy Policy – neoTV

Privacy Policy – neoTV Last updated: January 20, 2022 This Privacy Policy describes Our policies and procedures on the collection, use, and disclosure of Your information when You use the Service and tells You about Your privacy rights and how the law protects You. We use Your Personal Data to provide and improve the Service. […]

Privacy Policy

TERMS AND CONDITIONS FOR USE OF NEOTV NeoTV is a television service that uses an IP network to transmit television, audio, video and other media signals, i.e the signal is transmitted through the Internet connection of the Subscriber. The NeoTV service can be exclusively applied across the territory of the Republic of Macedonia. Neotel undertakes […]

Porosia online LТЕ

SI TË POROSITNI NGA KOLLTUKU? 1. Shënoni të dhënat Plotësoni formën më poshtë me të dhënat e nevojshme. 2. Priteni korrierin Dokumentet së bashku me ruterin do të ju dërgohen me anë të shërbimit kurir. 3. Nënshkruani dokumentet E kontrolloni saktësinë e të dhënave dhe nëse janë në rregull e nënshkruani kontratën. 4. Shijo shërbimin […]