Pako Optik /biznes

Zgjidhni pako ideale për nevojat tuaja SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps INTERNET I PAKUFIZUAR tab QASJE SIMETRIKE 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Office Fiber 100 Kontratë 2 vjeçare. 1.590 DEN. muaj Deri Në 100 Mbps / 100 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë IP Centrex – deri në 3 lokale Pa limit në rrjetin e […]

IP Tranzit

IP TRANZIT (WHOLESALE) IP rrjet i lidhur dendur Sot interneti cilësohet si më kualitativ nëse në vete përmban lloje të ndryshme të përmbajtjeve, të siguruara përmes lidhjes së rrjeteve me performanca të larta, në dispozicion të shfrytëzuesve në mënyrë të lehtë, efektive dhe të leverdishme. Për këtë qëllim NEOTEL dizajnon dhe ndërton IP rrjetin më […]

Qasje e deduktuar interneti

Qasje e deduktuar interneti përmes linjës së huazuar optike (Point to Point)​ Lidhje Infrastrukturë optike individuale Qasje simetrike (download/upload) me shpejtësi prej 0,5 Мbit/s deri në 100 Мbit/s Trafik të pakufizuar IP adresa statike Të përfshira në kuadër të pakos Mbështetje Mbështetje teknike 24-orëshe Monitorim i trafikut të internetit Performanca të garantuara për vonesë (Round […]

Internet optik

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps INTERNET I PAKUFIZUAR 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE Fiber 50 Kontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 50 Mbps / 50 Mbps Internet i pakufizuar WiFi ruter i përfshirë Porosit menjëherë Zbulo më shumë për pakon Fiber 100 Kontratë 2 vjeçare në muaj Deri në 100 Mbps / 100 Mbps Internet i […]

Онлајн нарачка Office LTE

КАКО ДА НАРАЧАТЕ ОНЛАЈН? 1. Внесете ги податоците Пополнете ја формата подолу со потребните податоци. 2. Пречекајте го курирот​ Документите ќе ви бидат доставени по курирска служба. 3. Потпишете ги документите Ја проверувате точноста на податоците и доколку се во ред го потпишувате договорот.​ 4. Започнете со работа Согласно договорениот рок на инсталација, услугата се […]

Онлајн нарачка Office Fiber

КАКО ДА НАРАЧАТЕ ОНЛАЈН? 1. Внесете ги податоците Пополнете ја формата подолу со потребните податоци. 2. Пречекајте го курирот​ Документите ќе ви бидат доставени по курирска служба. 3. Потпишете ги документите Ја проверувате точноста на податоците и доколку се во ред го потпишувате договорот.​ 4. Започнете со работа Согласно договорениот рок на инсталација, услугата се […]

Онлајн нарачка ЛТЕ + ТВ

КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Пречекај го курирот​ Документите заедно со безжичниот рутер и ТВ уред ќе бидат доставени по курирска служба. 3. Потпиши ги документите Ја проверуваш точноста на податоците и доколку се во ред го потпишуваш договорот.​ 4. Уживај во […]

Онлајн нарачка само ЛТЕ

КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Пречекај го курирот​ Документите заедно со безжичен рутер ќе бидат доставени по курирска служба. 3. Потпиши ги документите Ја проверуваш точноста на податоците и доколку се во ред го потпишуваш договорот.​ 4. Уживај во услугата Го приклучуваш […]

Онлајн нарачка само оптика

КАКО ДА НАРАЧАШ ОД ТВОЈАТА ФОТЕЉА? 1. Внеси ги податоците Пополни ја формата подолу со твоите податоци. 2. Пречекај го курирот​ Документите ќе бидат доставени по курирска служба. 3. Потпиши ги документите Ја проверуваш точноста на податоците и доколку се во ред го потпишуваш договорот.​ 4. Уживај во услугата Согласно договорениот рок на инсталација, услугата […]