Хостирање  /  Дедициран сервер

Дедицираниот сервер е резервиран за еден корисник што овозможува користење на целиот капацитет на серверот и перформансите на истиот не зависат од останати корисници. Практично, тоа е изнајмување на сервер кој е поставен во нашиот Податочен центар.

Дедициран сервер Linux

Дедициран сервер Linux

Ви треба Windows сервер?

Start

 • X3430 тип на процесор
 • 4 GB RAM меморија
 • 2/500 GB простор на диск
 • 500 GB* мес. сообраќај

9.300 ден./мес.*
9.750 ден./мес.*
10.390 ден./мес.*


Нарачај

Basic

 • E5504 тип на процесор
 • 6 GB RAM меморија
 • 2/160 GB простор на диск
 • 1.000 GB* мес. сообраќај

12.710 ден./мес.*
13.150 ден./мес.*
13.800 ден./мес.*


Нарачај

Optima

 • E5504 тип на процесор
 • 8 GB RAM меморија
 • 2/500 GB простор на диск
 • 2.000 GB* мес. сообраќај

15.250 ден./мес.*
15.650 ден./мес.*
16.200 ден./мес.*


Нарачај

Ultra

 • E5620 тип на процесор
 • 12 GB RAM меморија
 • 3/146 GB простор на диск
 • Unlimited subdomains

18.500 ден./мес.*
18.990 ден./мес.*
19.490 ден./мес.*


Нарачај

СИТЕ ПАКЕТИ ВКЛУЧУВААТ

ИНСТАЛАЦИЈА НА ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ

АДМИНИСТРАТОРСКИ ПРИСТАП

3 X IP АДРЕСИ

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

24/7 ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

ПРОВЕРКА НА СИСТЕМИТЕ НА НЕОТЕЛ

РЕСТАРТИРАЊЕ ПО ДОБИЕН НАЛОГ

Дополнителни услуги
Дополнителен сообраќај Backup на податоци преку FTP сервер
500 GB 750 ден. 15 GB 675 ден./год.
1.000 GB 1.500 ден. 30 GB 1.350 ден./год.
1.500 GB 2.250 ден. 50 GB 2.250 ден./год.
2.000 GB 3.000 ден. 100 GB 4.500 ден./год.
Основна администрација Дополнителна администрација
990 ден./мес.

1.990 ден./час без основна администрација

1.490 ден./час со основна администрација

Дедициран сервер Linux

Дедициран сервер Linux

Дедициран сервер Linux

Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме