In memoriam – Ана Илиевска

Со големо жалење денес ја примивме веста дека нашата колешка Ана Илиевска, вчера (20.06.2021) трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа. Ова е голема загуба за колективот на НЕОТЕЛ како и за нејзиното семејство.

Ана беше дел од тимот на НЕОТЕЛ повеќе години и ќе остане во нашето сеќавање како вредна колешка која направи значаен придонес во остварувањето на целите на компанијата.

НЕОТЕЛ загуби вреден работник кој изминатите години совршено се вклопи во тимот како колешка но и како пријателка.

Нека почива во мир!