MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Почитувани,

Поради истекување на договор за ре-емитување на каналите од пакеите на Дигиталб, Ве известуваме дека од 01.04.2019 година дополнителните пакети Дигиталб ќе бидат исклучени.

НЕОТЕЛ вложува напори за да најде соодветна замена на каналите.

Ви благодариме за разбирањето.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.