MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
Почитувани,

Телевизискиот канал БНТ, кој беше исклучен поради нерегулирани права на емитување на територија на Р.М. од страна на овластениот дистрибутер, официјално ќе биде заменет со телевизискиот канал РТС 3.

Ви благодариме за разбирањето и довербата.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.