MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
Почитувани,

Поради нерегулирани права за емитување на територија на Р. Македонија од страна на овластениот дистрибутер, телевизискот канал БНТ, нема да биде достапен. Во меѓувреме Неотел работи на додавање на соодветна замена.

Ви благодариме за разбирањето.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.