MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
Почитувани,

Поради нерегулирани права за емитување на територија на Р. Македонија од страна на овластениот дистрибутер, телевизискот канал Nova TV, од 01.02.2019 нема да биде достапен. Во меѓувреме Неотел работи на додавање на соодветна замена во рамките на програмскиот пакет.

Ви благодариме за разбирањето.

Nova korporativna strana
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.