Известување до корисниците

Како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард Банка, сакаме да ве известиме дека отсега нема да може да ги вршите вашите уплати за сметки од НЕОТЕЛ преку експозитурите на банката и поштенските единици на Македонска пошта која ја извршуваше оваа услуга во име на банката.

Плаќањето на сметките за услугите на НЕОТЕЛ можете ги вршите онлајн преку веб-страницата на НЕОТЕЛ на следниот линк. На тој начин уплатите автоматски се ажурираат, а воедно го избегнувате чекањето во ред.

Доколку од било која причина не можете да извршите онлајн плаќање истото може да го направите електронски преку електронското плаќање на банките или директно во експозитурите на останатите комерцијални банки.

Вести

Известување до корисниците

Како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард Банка, сакаме да ве известиме дека отсега нема да може да ги вршите вашите уплати за сметки од

Повеќе »
Вести

ПРИВРЕМЕН ПРЕКИНИ НА ТВ-КАНАЛИТЕ КАКО ПРОТЕСТОТ ПОРАДИ НАМЕТНАТИТЕ НЕУСТАВНИ ОБВРСКИ ВО ЗАКОНОТ ЗА АУДИО И АУДИОВИЗУЕЛНИ УСЛУГИ

Почитувани корисници, Сакаме да ве информираме дека сме принудени да почнеме со времени прекини во реемитувањето на сите телевизиски програми, освен јавниот сервис МРТ од

Повеќе »