Известување за исклучување на ТВ-канал DaVinci Learning

Почитувани,

Ве известуваме дека од 20.11.2019 година, програмскиот сервис/ТВ каналот “DaVinci” нема да биде дел од понудата на НЕОТЕЛ. Во тек сме во потрага на ТВ канал кој ќе биде соодветна замена на истиот.
 
Ви благодариме на разбирањето. 
 
Со почит,
НЕОТЕЛ ДОО Скопје
Вести

Преземени превентивни мерки за заштита од ширење на Корона вирусот од страна на НЕОТЕЛ

Поради новонастанатата состојба со можното ширење на Корона вирусот во државата, НЕОТЕЛ, презеде превентивни мерки за зашитата на своите вработени. Покрај набавката на заштитни средства

Повеќе »